Ποια λέξη περιγράφει καλύτερα το πως αισθάνεστε αυτή τη στιγμή;

B-Boy Onel: Η λέξη που περιγράφει τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή είναι μια, ευγνώμων . Για όλα όσα κατάκτησα αυτή τη στιγμή στη καριέρα μου.

B-Girl Sidi: Περήφανη, αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα για την νίκη.

Το περιμένατε να φτάσετε τελικό και μάλιστα να το κερδίσετε;

B-Boy Onel: Ως πρώην νικητής του διαγωνισμού νομίζω πως το μόνο που περίμενα και ήθελα ήταν η νίκη.

B-Girl Sidi: Ήθελα πολύ να πάω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Αμερική και έκανα πολλές προπονήσεις για να είμαι τελικά στον τελικό, όποτε ήταν σίγουρα ο στόχος και σαφώς και η νίκη.

Είχατε κάποιον αγαπημένο κριτή στον ελληνικό τελικό του Red Bull BC One;

B-Boy Onel: Ο αγαπημένος μου κριτής ήταν ο Junior, λόγω του θρύλου που κουβαλά στην ιστορία του breaking.

B-Girl Sidi: Ναι είχα την B-Girl San Andrea με την οποία έχω ξανά συναντηθεί αρκετές φορές σε διαγωνισμούς και την θαυμάζω σαν χορεύτρια.

Πως σας φάνηκε το επίπεδο του διαγωνισμού;

B-Boy Onel: Το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν πολύ υψηλό και έχει ανεβεί σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

B-Girl Sidi: Το επίπεδο του διαγωνισμού ήταν παρά πολύ καλό και θεωρώ ότι έχουμε φτάσει σε επίπεδο εξωτερικού. Ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή και στις κοπέλες, αλλά και στους άντρες φυσικά .

Ήρθε πολύς κόσμος για να σας δει, είναι κάτι που σας άγχωσε ή σας έδωσε περισσότερο boost;

B-Boy Onel: Ο τόσος πολύς κόσμος που ήρθε, για μένα είναι full ενέργεια και το χρησιμοποιώ παίζοντας για να μου δίνει κι άλλη περισσότερη ενέργεια.

B-Girl Sidi: Για μένα προσωπικά με ενθουσιάζει να υπάρχει κοινό και να μπορώ να ακούω τις αντιδράσεις – να αισθάνομαι την αύρα των θεατών μου δίνει ενέργεια, αλλά και κίνητρο για να δώσω ότι καλύτερο έχω .

Τώρα ετοιμάζετε βαλίτσες για Νέα Υόρκη και Παγκόσμιο Τελικό Red Bull BC One. Πως αισθάνεστε; Έχετε ξαναπάει για διαγωνισμό εκεί;

B-Boy Onel: Θα είναι ένα απο τα πιο ξεχωριστά BC One ever, διότι θα συμβεί εκεί που γέννησε το break. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα πάω για τρίτη φορά σε διαγωνισμό στην Αμερική.

B-Girl Sidi: Είμαι παρά πολύ χαρούμενη για το τάξιδι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που πάω Νέα Υόρκη. Γενικώς, ήταν ένα όνειρο να δω τη χώρα, αλλά και να είμαι στο τελικό και να καταφέρω να περάσω στην 16αδα. Έχω βρεθεί ξανά σε παγκόσμιο, την πρώτη φορά ήταν στην Ινδία, όπου κατάφερα να μπω στην 16αδα, και την δεύτερη φορά ήμουν κάλεσμενη στην Πολωνία πέρσι και μπόρεσα να περάσω στις τοπ 8. Εύχομαι να καταφέρω φέτος να τα παω καλύτερα και να καταφέρω να φτάσω όσο πιο κοντά στον τελικό .

Έχει ενταθεί το πρόγραμμα της προπόνησής σας;

B-Boy Onel: Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα του Red Bull BC One Cypher Greece και είναι πολύ σκληρό μέχρι και την εβδομάδα πριν χορέψω.

B-Girl Sidi: Βεβαίως, έχω ήδη ξεκινήσει και προσπαθώ να περνάω ταυτόχρονα όσο πιο όμορφα, ώστε να μην είναι μόνο πίεση και να μπορώ να βγάζω περισσότερη δημιουργικότητα μέσα από το χορό μου.

Έχετε signature moves που χρησιμοποιείτε για να καταπλήξετε κριτές και κοινό;

B-Boy Onel: Έχω πολλές νέες κινήσεις και signatures που έχω δημιουργήσει κατάλληλα για αυτό το event ώστε να το κερδίσω.

B-Girl Sidi: Έχω signature move και αυτό είναι η κίνηση που γυρνάω στον αγκώνα μου και θα την χρησιμοποιώ και στον παγκόσμιο.

Πως την βλέπετε την break σκηνή στην Ελλάδα; Θα καταφέρουμε να κατέβουμε στους Ολυμπιακούς θεωρείτε;

B-Boy Onel: Ευτυχώς η ελληνική break σκηνή έχει προχωρήσει αρκετά, όμως χωρίς ομοσπονδία δεν γνωρίζω αν θα καταφέρει η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες, και αυτό είναι πολύ λυπητερό αφού θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι και μετάλλιο.

B-Girl Sidi: Η break σκηνή της Ελλάδας είναι θεωρώ πολύ ανεβασμένη και έχει πολλές προοπτικές. Εάν υπάρξει η σωστή στήριξη και ενημέρωση είναι πολύ πιθανόν να κατέβουμε στους Ολυμπιακούς και να καταφέρουμε να κερδίσουμε διακρίσεις.

Υπάρχει κάτι άλλο που θα συμμετάσχετε ή έχετε πλανάρει πέρα από τον Παγκόσμιο Τελικό Red Bull BC One;

B-Boy Onel: Το επόμενο μου battle είναι στη Γαλλία ως καλεσμένος ανάμεσα στα 8 από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Θα προσπαθήσω να το κατακτήσω και να ζεσταθώ ακόμα περισσότερο για το BC One της Αμερικής.

B-Girl Sidi: Έχω ένα πλάνο με μερικούς διαγωνισμούς τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, όπου θα συμμετάσχω στην Γαλλία ως καλεσμένη με 8 γνωστές B-Girls εξωτερικού. Αλλά, και στο Βέλγιο θα προσπαθήσω να προκριθώ στις τοπ 16.