Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Από την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού απογειώθηκαν 22 ελικόπτερα στην έδρα της ταξιαρχίας στο Στεφανοβικείο της Θεσσαλίας και οι εικόνες ήταν μαγικές, καθώς θύμισαν την περίφημη σκηνή από την ταινία «Αποκάλυψη τώρα».

Μάλιστα, το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο, με την ταυτόχρονη απογείωση των ελικοπτέρων Apache και Kiowa.

Σημειώνεται, ότι ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε χθες στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «Κιλκίς Λαχανά», στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης.

Έτσι, περιηγήθηκε σε χώρους και εγκαταστάσεις, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, το ευχαρίστησε για το έργο που επιτελεί και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.