Ο πατέρας της 12χρονης από την Πάτρα που έπιασε έναν 47χρονο να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στο παιδί του, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε λάθος, αλλά και πώς τον παγίδευσε.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είναι παλιός γείτονας του, τον οποίο και γνώριζε από τα μαθητικά του χρόνια. Παράλληλα, είπε ότι αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο γινόταν με το παιδί του, επειδή είχε χρησιμοποιήσει περισσότερο από όσο έπρεπε τα social media.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30-40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα», είπε και πρόσθεσε πως «το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ».

«Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πώς προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι. “Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι”, και άλλα αισχρά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έτσι, αποφάσισε να κλείσει «ραντεβού» μαζί του και όπως είπε «βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε».