Νέα στοιχεία φέρεται να υπάρχουν για το ατύχημα που σημειώθηκε στο Allou Fun Park, με τους αστυνομικούς να προβληματίζονται από μια πληροφορία, που έμαθαν αμέσως μόλις μετέβησαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο εκπρόσωπος του λούνα παρκ φέρεται να ενημέρωσε τους πρώτους αστυνομικούς που πήγαν στο πάρκο, ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με την στάθμη του νερού αλλά και την αντλία του νερού.

Έτσι, το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, αναφέρει ότι η πληροφορία προβλημάτισε τις αρχές, γιατί πιστεύουν πως μπορεί να είχε υπάρξει κι άλλη βλάβη, ίσως παλιότερα.

Επίσης, η ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι η αντλία από την οποία ανάβλυζε το νερό για να λειτουργήσει ως φρένο στο τρενάκι, μάλλον είχε κάποια μηχανική βλάβη ή κάποια διακοπή ρεύματος.

Αντιθέτως στο άλλο παρόμοιο σημείο της διαδρομή του βαγονέτου η αντλία φαίνεται να δούλευε κανονικά και για αυτό ακριβώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα σε αυτό το σημείο της διαδρομή.

Σημειώνεται, ότι έρευνα είναι σε εξέλιξη, με τους υπεύθυνους του πάρκου, να αναφέρουν πως οι νεαροί που τραυματίστηκαν δεν ακολούθησαν τις οδηγίες προστασίας, κάτι που διαψεύδει η άλλη πλευρά.