Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, σε όλα τα επίπεδα. Για να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας κάθε στιγμή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι σε οποιαδήποτε φάση της υγείας μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθούμε στους κατάλληλους επαγγελματίες και να έχουμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις λοιπές προκλήσεις ακόμη πιο δυναμικά.

Πώς μπορεί όμως κάποιος να το πετύχει αυτό και να νιώθει προστατευμένος και ασφαλής τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κάθε στιγμή της ζωής του; 

Προκειμένου να το πετύχουν αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Ωστόσο, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με μοναδικές ανάγκες, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των προγραμμάτων που κυκλοφορούν εκεί έξω να μην τους καλύπτουν στο 100%.

Τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα φέρνει η Generali, η οποία αναγνωρίζει τις προκλήσεις της ζωής αλλά και τη μοναδικότητα του κάθε ασφαλισμένου, και παρουσιάζει ένα πολυμορφικό, 360° μοντέλο ασφάλισης: το Οικοσύστημα Υγείας Life On.

Το Οικοσύστημα Υγείας της Generali βάζει τον κάθε ενδιαφερόμενο στο επίκεντρο, παρέχοντάς του μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξει ο ίδιος, αυτές που ταιριάζουν στον δικό του τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί μέσα από 5 άξονες: πρόληψη, γιατροί και εξετάσεις, νοσηλεία, αποκατάσταση και υπηρεσίες. Το πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να κάνει τον δικό του συνδυασμό καλύψεων, επιλέγοντας ποιες από τις παραπάνω κατηγορίες καλύψεων θα συμπεριλάβει στην ασφάλισή του καθώς και το επίπεδο κάλυψής του για κάθε μία από αυτές (basic, standard, premium). Ο ίδιος έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της ατομικής ή της οικογενειακής εκδοχής του προγράμματος για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και οικονομία.

Ψηφιακή Έννοια Εφαρμογής Ασφάλισης Υγείας

Μία ακόμη καινοτομία του προγράμματος είναι ότι εντάσσει μία νέα φιλοσοφία στην ασφάλεια υγείας. Η Generali, πρώτη, συνδυάζει τις παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις με υπηρεσίες ευ ζην και έξυπνες εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, η Generali σας προσφέρει την ψηφιακή υπηρεσία My e-Doctor για να έχετε πρόσβαση μέσω βιντεοκλήσης, ανά πάσα ώρα και στιγμή, από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, σε διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες όπως παθολόγο, παιδίατρο, δερματολόγο, καρδιολόγο κ.α. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς όπου κι να βρίσκεστε και να έχετε ανά πάσα στιγμή μία πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων σας και ιατρική συμβουλευτική.

Κι επειδή η υγεία μας εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο ζωής μας, το Life On σας παρέχει έναν ψηφιακό σύμβουλο που θα σας βοηθήσει και θα σας κινητοποιήσει να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες. Με την εφαρμογή My Health IQ θα αποκτήσετε τον έλεγχο της φυσικής και πνευματικής σας κατάστασης και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο που περιλαμβάνει: διατροφικά tips, πρακτικές για πνευματική ευεξία, πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ύπνου, καθώς και συμβουλές για τον περιορισμό καταχρήσεων και ανθυγιεινών συνηθειών.

Για επιπλέον υποστήριξη στην θωράκιση της υγείας σας αλλά και κατανοώντας πλήρως τον σύγχρονο τρόπο ζωής και το ρόλο της τεχνολογίας σε αυτήν, η Generali ενσωμάτωσε δύο ακόμη υπηρεσίες που κάνουν προσβάσιμες τις πιο σύγχρονες λύσεις στον τομέα της άσκησης και της διατροφής. Συγκεκριμένα, η ασφάλισή σας, σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσετε τη σωματική σας κατάσταση μέσα από δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα My e-gym. Mε την καθοδήγηση των έμπειρων trainers των Holmes Place μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι και να γνωρίσετε τα οφέλη της άσκησης στο σώμα και τη διάθεσή σας. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας διαιτολόγων – διατροφολόγων μπορείτε, επιλέγοντας το Life On για την ασφάλισή της υγείας σας, να  βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες καταρτίζοντας το ατομικό σας πρόγραμμα διατροφής με την καθοδήγηση ειδικών.

Μιλώντας για την καλή υγεία, μία σύγχρονη ασφάλιση όπως το Life On, δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Εκατοντάδες εξειδικευμένοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι διαθέσιμοι σε προνομιακό κόστος, τόσο μέσω ατομικής συνεδρίας online ή με φυσικό ραντεβού το οποίο μπορείτε να κλείσετε ψηφιακά. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε μια ήρεμη και ποιοτική ζωή.

Η γνωριμία με το καινοτόμο οικοσύστημα υγείας της Generali και τα πλεονεκτήματά του, γίνεται εύκολα μέσα από το online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων.  Εκεί μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για το εύρος και τις επιλογές καλύψεων και τους συγκριτικούς πίνακες, να κάνετε – σε πραγματικό χρόνο – διαφορετικούς συνδυασμούς στις καλύψεις σας, και να λάβετε μια πρώτη εκτίμηση κόστους. Στη συνέχεια, για επιπλέον εξατομικευμένη συμβουλευτική και εξυπηρέτηση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο. Ο ίδιος αναλαμβάνει να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας, να παραμετροποιήσει επιπλέον τις καλύψεις με το πιο συμφέρον για εσάς κόστος και να ολοκληρώσει, εφόσον το επιθυμείτε, τη διαδικασία ασφάλισης.

Με το Life On, της Generali κερδίζετε περισσότερα από αυτά που περιμένετε και σας παρέχονται πολλά παραπάνω απ’ αυτά που νομίζατε ότι ξέρατε για την ασφάλεια υγείας.

Διαμορφώστε, το δικό σας Οικοσύστημα Υγείας και… turn your Life ON

περισσότερες πληροφορίες:

my.generali.gr

myedoctor.generali.gr

myhealthiq.generali.gr

my.generali.gr

my.generali.gr