Τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι στην Μαρίτα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο. Η κηδεία της θα γίνει στις 18:00 από τον Ιερο Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος «Ανώνυμο» στο Λόγγο. Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της στο facebook. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με μεγάλα καταστήματα διασκέδασης στην Πάτρα.

Οι εκτιμήσεις για τον θάνατό της, όπως είχε αναφερθεί στο pelop, κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Τη βρήκε νεκρή η μητέρα της – Είχαν δολοφονήσει τον πατέρα της

Σύμφωνα με το pelop.gr η μητέρα της ήταν αυτή που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο.

Η γυναίκα την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι χτύπησε την πόρτα, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο εντόπισε τον παιδί της στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μιλώντας στο pelop.gr πριν ένα χρόνο περίπου για την δολοφονία του πατέρα της Άγγελου, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο, η 43χρονη επιχειρηματίας είχε πει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω».

Μιλώντας στο κανάλι της Πάτρας Super Β για την απώλεια του πατέρα της είχε δηλώσει: «νοερά κάθε μέρα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου, υπάρχει ο πατέρας μου. Η δολοφονία του πατέρα μου, άλλαξε τη ζωή μου. Ένιωσα ότι πήρα τη ζωή στα χέρια μου μετά από αυτό το τραγικό περιστατικό».

«Για μένα δεν έχει πεθάνει ο πατέρας μου. Θα ζει και θα ζει για πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, μόνο την οικογένειά μου. Δεν είμαι πάντα χαμογελαστή, αυτό είναι μια βιτρίνα. Είμαι άνθρωπος κι εγώ και υπάρχουν μέρες που η ψυχολογία μου δεν είναι καλή», είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην τελευταία συνέντευξη της.