H είδηση του θανάτου της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, συνδιοκτήτριας του γνωστού καταστήματος εστίασης «Ανώνυμο», έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Υπενθυμίζεται πως η επιχειρηματίας, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα Αιγίου. Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν 43 ετών, μία πολύ δυναμική γυναίκα ενώ όσοι την γνώριζαν είπαν πως η δολοφονία του πατέρα της το 2011, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της.

Σύμφωνα με το pelop.gr η μητέρα της ήταν αυτή που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μητέρα της την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» χτύπησε την πόρτα, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο εντόπισε τον παιδί της στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς αισθήσεις .

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου το όνομα της οποίας ήταν συνώνυμο με τη διασκέδαση και άρρηκτα συνδεδεμένο με το παραλιακό κατάστημα που διατηρούσε με τον αδελφό της το τελευταίο διάστημα δεν συνήθιζε να δίνει το παρών κάθε βράδυ. Έτσι έγινε και το Σάββατο, με την απουσία της να μην «ξαφνιάζει». Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τους οικείους της.

Αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.