Έκκληση για βοήθεια απευθύνει επιχειρηματίας της Ανθούσας. «Είμαστε έτοιμοι να καούμε» αναφέρει και δείχνει την επιχείρησή του τονίζοντας «είναι κρίμα να χάσουμε το κτίριο, να καταστραφούμε».

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (20/7) στην κάμερα του Open επιχειρηματίας από την περιοχή «Τρίγωνο» της Ανθούσας που παραδόθηκε στις φλόγες τόνισε: «Θέλουμε υδροφόρα τώρα. Από τη νύχτα ήταν 10 και δεν έβρεχε κανείς, δεν έκανε κανείς τίποτα. Είμαστε έτοιμοι να καούμε και τώρα».

«Μπροστά πήρε το κιόσκι φωτιά. Καταστραφήκαμε. Είναι κρίμα να χάσουμε το κτίριο» ανέφερε δείχνοντας την επιχείρησή του και συμπλήρωσε «έχουμε 50 άτομα προσωπικό».

«Τώρα θέλουμε βοήθεια από το κράτος, αυτή τη στιγμή» σημείωσε. «Μπορεί να πάθαμε 100.000 – 200.000 ζημιά το θέμα είναι να μην καταστραφούμε» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή βλέποντας τα όσα άφησε πίσω της η φωτιά.

«Να είναι οι υδροφόρες να τους λένε ”παιδιά καιγόμαστε” και να λένε ”δεν έχουμε εντολή”» υπογράμμισε ο άνδρας ενώ το συνεργείο του σταθμού έδειχνε εικόνες από αποθήκες που κάηκαν και ένα σκυλάκι το οποίο δεν μπόρεσε να γλιτώσει από την πύρινη λαίλαπα και κάηκε.