Νέο μήνυμα με παραλήπτες τους κατοίκους του Πανοράματος Παλλήνης και της Βούλας Πικερμίου απέστειλε το 112. Η εντολή είναι να εκκενώσουν τα δύο αυτά σημεία με κατεύθυνση προς το Πικέρμι. Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει πολύ δύσκολη καθώς μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη.

Στο μεταξύ, για το καινούργιο μέτωπο στο Πανόραμα Παλλήνης που έρχεται πάνω από το Ντράφι και κατευθύνεται προς τη λεωφόρο Κύπρου στο Πανόραμα, έκανε λόγο ο δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος στις μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Ζούτσος απηύθυνε επίσης έκκληση να σταλούν πυροσβεστικά οχήματα στο Πανόραμα στη λεωφόρο Κύπρου, στην Ανθούσα στη λεωφόρο Ανθούσας και στο Γέρακα κατά μήκος της Αττικής Οδού στην οδό Γκιώνα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εκκενώνεται και το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» στην Παλλήνη, με τα άτομα να αναμένονται να μεταφερθούν με ασφάλεια σε άλλη περιοχή.

Την ίδια στιγμή οι φλόγες έχουν φτάσει στη λεωφόρο Μαραθώνος, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές, οι οποίοι προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά.