Από θαύμα σώθηκαν δύο νεαρές κοπέλες στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος, στην περιοχή των Συκεών.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και να καταπλακώσει τα δύο κορίτσια. Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία, όπως αναφέρει το Mega, όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ο παππούς της 16χρονης μίλησε στο Mega για την κατάσταση της 16χρονης που τραυματίστηκε από τα τζάμια και είπε ότι «ήταν τρεις ώρες στο χειρουργείο».

«Το εγγονάκι μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τού έχουν βάλει πλέγμα, είναι βαθιά τα τραύματα και ο παιδοχειρουργός από το Ιπποκράτειο ότι έχουμε μεγάλο δρόμο. Το παιδί μόλις γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε από το σημείο και τη χτύπησε το αμάξι. Η οδηγός μιλούσε στο κινητό. Είμαστε σε απόγνωση. Έχει χτυπήσει στα πόδια, έκανε 3 ώρες χειρουργείο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να πάω, έχω μιλήσει με τη μητέρα της» ανέφερε αρχικά ο κ. Νίκος.

«Αυτό που μιλάνε στα κινητά είναι μάστιγα» κατέληξε ο παππούς της 16χρονης.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Thes.gr