Με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και του εγκλήματος που πάγωσε το πανελλήνιο, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την σύζυγο του, Καρολάϊν Κράουτς, ασχολήθηκε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (25/05).

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο πιλότος, καταγράφει μέρα – μέρα τα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση αλλά και τις σκέψεις του. Το ημερολόγιο αυτό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμεί να το παραδώσει στην κόρη του, τη μικρή Λυδία, όταν εκείνη θα είναι σε θέση να το διαβάσει και αφού το παιδί ενηλικιωθεί.

«Θέλει να γράψει ένα best seller» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφορικά με την συγκεκριμένη είδηση.

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Ο εντολέας μου ουδέποτε την περιόρισε, ουδέποτε ήταν χειριστικός

Στην εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος του 34χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος έδωσε διευκρινήσεις για τα χρήματα που φέρεται να πήρε ο πατέρας της Λυδίας και τα οποία προορίζονταν για εκείνη.

«Ήταν λογαριασμοί από κοινού και μάλιστα τη διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους την είχε η ίδια η Κάρολαϊν Κράουτς. Αυτό που λέει ο κ. Κράουτς είναι ατυχέστατο και δεν ανταποκρίνεται. Ο εντολέας μου ουδέποτε την περιόρισε, ουδέποτε ήταν χειριστικός και ουδέποτε ήταν αυτός ο σκοπός του. Αντίθετα, τα γεγονότα ήταν εντελώς διαφορετικά. Παρ’ όλ’ αυτά δεν εισακουστήκαμε σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα θα αξιολογηθούμε σε ένα δεύτερο βαθμό» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.