Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή κοπέλα στην Πάτρα, όταν επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου, πηγαίνοντας προς το σπίτι της. Ένας οδηγός, βγάζοντας το αυτοκίνητό του από το σημείο που είχε παρκάρει, λίγο έλειψε να την πατήσει.

Όταν η κοπέλα διαμαρτυρήθηκε, ο οδηγός, όπως αναφέρει το pelop.gr, άρχισε να τη βρίζει. Η γυναίκα τρόμαξε και έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε, είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε, κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τη σπάσει.

Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία αλλά κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει.

Νταής έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, για γνωστό πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού γέμισε με αίματα τα χέρια του έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο, ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για τη ζημιά που προκλήθηκε.