Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και μετά από πολλά χειρουργεία και επεμβάσεις, θα βγάλει τη μάσκα για πρώτη φορά και θα αποκαλύψει το  πρόσωπό της.

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της, και θα μιλήσει για την περιπέτεια της αλλά και τη μάχη που δίνει για την αποκατάστασή της στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές».

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο trailer της εκπομπής.

«Έχω φωτογραφήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα και είναι όμορφη»

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς τη μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» έχει πει η καταξιωμένη φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, που έχει απαθανατίσει με το φακό της την Ιωάννα.