Το 2020 γιορτάσαμε το Πάσχα στα μπαλκόνια μας, καθώς όλη η χώρα βρισκόταν σε καθολικό Lockdown. Το 2021 τα πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα, αφού κάναμε Ανάσταση στην εκκλησία. Λίγο νωρίτερα βέβαια, αφού στις 22:00 υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και οι μεγάλες συγκεντρώσεις απαγορευόταν.

Φέτος, αναμένεται να περάσουμε το πρώτο «κανονικό» Πάσχα εδώ και δύο χρόνια, με ανάσταση στην εκκλησία στην κανονική της ώρα, εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά, δείπνο στο σπίτι με φίλους και συγγενείς αλλά και βόλτα στο χωριό για το σούβλισμα του αρνιού.

Και αν λόγω των δύο προηγούμενων χρόνων, κάποιος θεωρεί ότι ο πήχης έχει πέσει χαμηλά και θα την βγάλει καθαρή με μία απλή λαμπάδα για το βαφτιστήρι καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί… αφού αντιθέτως, φέτος, όλοι θέλουμε να ζήσουμε, να κάνουμε και να γιορτάσουμε όλα όσα στερηθήκαμε!

Θα μας πει τώρα βέβαια, ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας πολλές.

Μη σε πιάνει ο πανικός όμως! Εδώ είμαστε εμείς με ένα απλό οδηγός «επιβίωσης» για αυτό τον «γλυκό μπελά» των ημερών που θέλει γονείς, νονούς και συγγενείς να αγοράζουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δε χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου σε πολύωρες ώρες στα μαγαζιά μη ξέροντας τι να πάρεις και καταλήγοντας με κάτι που δεν είσαι βέβαιος ότι θα ευχαριστήσει τον παραλήπτη του. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μάθε επιπλέον πώς θα πάρεις και ένα δωράκι για σένα!

Σημασία έχει το ταξίδι… αλλά και ο προορισμός

Λένε ότι το ταξίδι είναι που μετρά και όχι ο τελικός προορισμός, οπότε φέτος, πάρε από το χέρι το βαφτιστήρι σου, το φίλο σου, τη μητέρα σου ή όποιο άλλο πρόσωπο θέλεις και κάντε μία βόλτα μαζί. Ο χρόνος που περνάμε με τους δικούς μας είναι πολύτιμος και αυτό είναι κάτι που το καταλάβαμε καλά τα τελευταία χρόνια. Περάστε χρόνο μαζί, περπατήστε, γευματίστε και φυσικά καταλήξτε σε κάποιο κατάστημα όπου θα μπορέσει να επιλέξει το δώρο της αρεσκείας του.

Πασχαλινή έκπληξη από σοκολάτα

Αν πάλι σου αρέσουν οι εκπλήξεις υπάρχει ένα συγκεκριμένο δώρο που το παίρνουμε το Πάσχα και παρέχει εγγυημένα έκπληξη. Αναφερόμαστε στα γνωστά σε όλους μας σοκολατένια πασχαλινά αυγά! Εδώ υπάρχουν και έτοιμες κατηγορίες για πιο εύκολη επιλογή, καθώς υπάρχουν αυγά για κορίτσια και για αγόρια αντίστοιχα. Και αν θεωρείς ότι είναι ένα δώρο ιδανικό μόνο για παιδιά, ξανά σκέψου το, διότι υπάρχουν και πασχαλινά αυγά για ενήλικες. Άλλωστε όλοι απολαμβάνουν τη σοκολατένια γεύση τους, το δώρο είναι απλά ένα επιπλέον μπόνους.

Η ασφαλής επιλογή

Τώρα πάλι, αν θέλεις να κάνεις μόνος σου την επιλογή, τότε ίσως να επιλέξεις κάτι σχετικό με τα ενδιαφέροντα του. Τα τεχνολογικά προϊόντα είναι πάντως μία πολύ ασφαλή λύση για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και βαθμού συγγένειας. Ενώ, δεν ξέρουμε κάποια γυναίκα που θα απογοητευόταν ή θα έλεγε όχι σε ένα καινούργιο προϊόν ομορφιάς. Τα αρώματα από την άλλη αποτελούν επίσης μία καλή λύση είτε για άντρα είτε για γυναίκα.

Γλύτωσε κόπο, χρόνο και χρήμα

Καλό είναι να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά, ειδικά εάν έχεις σκοπό να αγοράσεις αρκετά πράγματα. Γλιτώνεις χρόνο (μόνο σκέψου τις ουρές στο ταμείο αυτές τις ημέρες!) και χρήμα και τα κάνεις όλα ξεκούραστα και από την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Μάλιστα, όπως υποσχεθήκαμε και παραπάνω, φέτος το Πάσχα προβλέπει δώρα για όλους!

Αυτό το Πάσχα, η Hellas Direct σου χαρίζει και αυτή από ένα δώρο, για τις πασχαλινές σου αγορές! Αφού έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις δωροκάρτες αξίας €15 και €10 για αγορές στο Skroutz με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου ή ανανέωση. 

Όπως το βλέπουμε εμείς αποτελεί μία win-win κατάσταση, αφού είτε αποκτάς/ανανεώνεις την ασφάλεια για τον εαυτό σου και κερδίζεις δωροκάρτα ώστε να την χρησιμοποιήσεις για τα δώρα που πρέπει να πάρεις ή χαρίζεις την ασφάλεια σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και κρατάς τη δωροκάρτα για τον εαυτό σου!

Μάλιστα, όσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει το συμβόλαιο σου, τόσο μεγαλύτερο και το δώρο, αφού η Hellas Direct χαρίζει δωροκάρτες €15 με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση 12μηνης διάρκειας και δωροκάρτες €10 με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση με διάρκεια από 6 έως 11 μήνες. 

Και όχι! Μην ανησυχείς δεν χρειάζεται να κάνεις share, like και tag όλο τον κοινωνικό σου κύκλο μπας και κερδίσεις! Τα δώρα είναι για όλους τους ασφαλισμένους, παλιούς και νέους, χωρίς διαγωνισμό ή κλήρωση, και η προσφορά ισχύει από τις 08 έως και τις 29 Απριλίου. 

Φέτος, ζήσε το Πάσχα που σου αξίζει, διάλεξε δώρα, στήσε το πασχαλινό τραπέζι σου και γιόρτασε όπως ακριβώς εσύ θέλεις!