Ευχάριστα είναι τα νέα για το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κάνοντας motocross σε αυτοσχέδια πίστα στη Θεσπρωτία. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Φιλιατών με τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα και έπειτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, το 5χρονο αγοράκι φέρει κάποια κατάγματα στο πρόσωπο, ευτυχώς όμως, όπως διαπιστώθηκε από την αξονική στην οποία υποβλήθηκε δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επίσης, όπως αναφέρει το epirusonline.gr, ο 5χρονος έχει ένα τραύμα στην κλείδα, που αντιμετωπίζεται και αυτό.

Σε δηλώσεις του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα, Σπύρος Δερδεμέζης, είπε πως μικρός είναι ευδιάθετος σε καλή κατάσταση, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και είναι μαζί οι γονείς του.

Οι θεράποντες ιατροί από το βράδυ της Τετάρτης, που έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε διακομιστεί αρχικά, δεν άφησαν το παιδί ούτε λεπτό από τη φροντίδα τους, καθώς οι πληροφορίες που είχαν, ήταν αρκετά συγκεχυμένες για την κατάσταση της υγείας του, μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο η πορεία της υγείας του φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά και το σημαντικότερο είναι πως δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ατύχημα έγινε αργά χθες το απόγευμα σε χωράφι στη θέση Άγιος Αθανάσιος στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Το αγόρι έκανε παιδικό Motocross σε χωράφι όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία ανετράπη και το παιδάκι βρέθηκε στο έδαφος.

*Φωτογραφία αρχείου