Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη καθώς ξετυλίγεται η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών  στην Πάτρα, μετά και την προφυλάκιση της 33χρονης μητέρας για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός συγγενικών της προσώπων ότι ενημερώθηκαν για τον θάνατό της μια ημέρα πριν… πεθάνει.

Η Ευγενία Κούτρα, φωτογραφίες της οποίας δημοσιεύει το Mega, ήταν συνταξιούχος φιλόλογος και δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας. Όταν έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, γνωστοί της γυναίκας υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η ηλικιωμένη πέθανε μια μέρα πριν τον θάνατό της. Εκείνοι όταν είδαν το πιστοποιητικό θανάτου μπήκαν σε υποψίες.

«Δεν πέθανε από καρκίνο η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στο μεταξύ όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Tlive του Alpha «στη ληξιαρχική πράξη θάνατου της γυναίκας αναφέρεται πως πέθανε από καρκίνο» ενώ υπογραμμίστηκε πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε καρκίνο.

Μια πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυριάς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είδε το φως το μεσημέρι της Τρίτης (4/5).

«Στη ληξιαρχική πράξη θάνατου της γυναίκας αναφέρεται πως πέθανε από καρκίνο» τονίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ενώ υπογραμμίστηκε πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε καρκίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha η Ευγενία Κούτρα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2020 και στο νοσοκομείο εισήλθε τέσσερις ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή δηλαδή στις 9 του μήνα. Είχε πυρετό και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων.

Το χρονικό της παραμονής της 69χρονης στο νοσοκομείο:

  • 9 Σεπτεμβρίου: Με την εισαγωγή της στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε υπέρηχο ο οποίος είναι καθαρός.
  • 11 Σεπτεμβρίου: Εμπύρετη κατάσταση 40 βαθμών και φυσιολογικοί καρκινικοί δίκες.
  • Υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος και τα ευρήματα είναι τα εξής: α) υγρό στον πνεύμονα β) καλοήθεις βλάβες στο ήπαρ και γ) αυξημένος όγκος μήτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες σύμφωνα με μαρτυρία ιατρού, καθηγητή ογκολογίας: «Ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναφέρεται και στο πιστοποιητικό θανάτου είναι μία ασθένεια που είναι πάρα πολύ εύκολη να εντοπιστεί, επίπονη με αιμορραγίες η οποία όμως δεν μπορεί να σε οδηγήσει στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα πεθάνεις».

Μαρτυρία από το περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς, σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου λέει πως η 69χρονη κατηγορούσε την οικοιακή βοηθό της πως της έβαζε επάνω της μυρμίγκια. «Αυτό μου θυμίζει μία παραίστηση. Μου θυμίζει έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται υπό κάποια επήρεια ουσιών» σχολίασε η παρουσιάστρια του Tlive.

«Εισήχθη με πυρετό η αιτία του πυρετού ήταν η σηψαιμία Έπαθε σηψαιμία και λοίμωξη» υπογράμμισε δημοσιογράφος της εκπομπής και ανέφερε «ιατρικές πηγές μας αναφέρουν πως δεν πέθανε από σηψαιμία».