Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας 55χρονος Βολιώτης μετά από επεισόδιο με δημοτικούς αστυνόμους, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του για παρακώληση συγκοινωνιών, εξύβριση και απειλή.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ο 55χρονος είχε σταθμεύσει προσωρινά επί της οδού Δημητριάδος, μπροστά από τράπεζα και απέναντι από στάση λεωφορείου, σε ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ένας δημοτικός αστυνόμος τον πλησίασε και του ζήτησε να απομακρύνει το αυτοκίνητό του, ωστόσο ο 55χρονος αγνόησε τις συστάσεις του. Όταν εκείνος του έκοψε κλήση, σύμφωνα πάντα με τους δημοτικούς αστυνόμους, ο οδηγός άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί, κινούμενος επιθετικά εναντίον του. Στο μεταξύ, στο σημείο έφτασαν και δύο συνάδελφοι του δημοτικού αστυνόμου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Παρά τις προσπάθειές τους να ηρεμήσουν τον 55χρονο, εκείνος εξακολουθούσε να βρίζει και να απειλεί.

Τότε, οι δημοτικοί αστυνόμοι ειδοποίησαν την αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του οδηγού με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να δικαστεί αύριο, Παρασκευή.