Ο 11χρονος που έχασε το χέρι του μετά από ατύχημα με τρακτέρ στη Ζάκυνθο βγήκε τελικά νικητής, αφού πλέον όχι μόνο δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν επιτυχώς το χέρι, που κόπηκε από το ύψος του ώμου.

Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε την μάχη που έδωσε τόσο ο γιος της, όσο και οι γιατροί, ώστε να υπάρξει θετική έκβαση.

«Όταν τον πήραμε από την Ζάκυνθο με μηδέν πιθανότητες για το χεράκι του και δεν ξέραμε για τη ζωή του, φαντάσου ήταν διπλή χαρά για εμάς το ότι καταφέραμε και συγκολλήσαμε και το χεράκι», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «έπρεπε να γίνουν χειρισμοί σε κομμένα νεύρα, κομμένα αγγεία. Οι μύες ήταν όλοι κομμένοι».

«Ξύπνησε μετά από δύο μέρες. Τον ξύπνησαν στην εντατική. Το μόνο που μου είπε είναι “μαμά δεν θέλω να μένω μόνος μου εδώ”», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «θα κάτσουμε σίγουρα από μήνα και πάνω ακόμη. Δεν έχει παραπονεθεί καθόλου. Ούτε την ημέρα που έκοψε το χεράκι του δεν παραπονέθηκε».