Ερωτήματα στο θάνατο της μικρής Μαλένας φέρεται να κατέγραψε η εκπομπή «Live News», καθώς παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ για τα τρία νεκρά παιδιά στη Πάτρα. Σύμφωνα με την εκπομπή, υπάρχουν διαφορές στις απόψεις γιατρών και μητέρας, ενώ αναφέρει ότι δεν έγινε έγκαιρη ειδοποίηση για το πρόβλημα που εμφάνισε το παιδί.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Mega ανέφερε πως οι γονείς μπορεί αρχικά να μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τους γιατρούς, όμως στις καταθέσεις φέρεται να φέρνουν ενστάσεις για αργοπορία και φέρονται να εκφράζουν παράπονα για την φροντίδα του παιδιού.

Παράλληλα, σύμφωνα με το «Live News» η μητέρα φέρεται να μην ενημέρωσε έγκαιρα τους γιατρούς για το πρόβλημα που εμφάνισε η Μαλένα και το οποίο στέρησε την ζωή της.

Αίτηση διαζυγίου

Μεταξύ άλλων, το «Live News» υποστήριξε ότι το ζευγάρι από την Πάτρα είχε πάει σε δικηγόρους, προκειμένου να χωρίσει.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στις 20 Μαρτίου του 2021 ο πατέρας φεύγει από το σπίτι λόγω προστριβών, ενώ την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρή η Ίριδα. Στις 6 Απριλίου 2021 ο πατέρας μετέβη σε δικηγορικό γραφείο και ζητά να προχωρήσει η αίτηση διαζυγίου,με τον δικηγόρο του, την επόμενη μέρα να επικοινωνεί με τους δικηγόρους της μητέρας, αναφέρει το «Live News».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε ότι η αίτηση του διαζυγίου δεν έγινε εγγράφως, αλλά υπήρξε μόνο μία «κρούση».