«Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της θλιβερής υπόθεσης στην Κάρπαθο, όπου ένας πατέρας αυτοκτόνησε μετά τη «διαρροή» βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του με άλλον άνδρα και το bullying που ακολούθησε, παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα του ακριτικού νησιού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου.

Η Εισαγγελέας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» πέραν του προφανούς της έρευνας για τη φερόμενη ως αυτοχειρία του 60χρονου ζήτησε αρμοδίως να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της πρόκλησης ανήκεστης ψυχικής βλάβης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων, λόγω ακριβώς των καταγγελιών για τη διαρροή του βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

«Τι θα πει ο κόσμος…»

Η τραγική είδηση της αυτοχειρίας του 59χρονου έχει συγκλονίσει το νησί. Κανείς δεν περίμενε ότι η κατάσταση αυτή θα τον οδηγήσει στον θάνατο.

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον συγχωρεμένο, δεν του άρεσαν οι… οικογενειάρχης άνθρωπος, παλιά μυαλά, δεν του άρεσε να τον συζητάνε οι… η κοινωνία… και απ’ ό,τι καταλαβαίνω γι’ αυτό και ο λόγος που… δεν άντεξε το… Οικογενειάρχης, ήσυχος, δούλευε σε σχολείο… γυμνάσιο, λύκειο ήταν φύλακας, η οικογένειά του, το σπίτι του, η δουλειά του…», δηλώνει συγγενής του 59χρονου στο Mega.

Συγγενείς της οικογένειας, μεταφέρουν στο LIVE NEWS ότι ο 32χρονος γιος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και συνεχώς στο πλευρό του βρίσκεται ψυχολόγος που τον στηρίζει.

«Επειδή οι φήμες ήταν πάρα πολύ έντονες, σίγουρα θα έφτασαν στα αυτιά του τα σχετικά. Και η αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης, τον οδήγησε στην ακραία την κίνηση που έκανε. Είναι αλήθεια ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου… Αυτό που δεν είναι σεβαστό και δεν είναι… είναι η δημοσιοποίηση των ερωτικών στιγμών του καθενός. Αυτό όμως, είναι θέμα της αστυνομίας, να ψάξει να δει, από πού ξεκίνησε η διακίνηση, ποιος είναι αυτός ο οποίος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο με τον γιο του αυτόχειρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πηγαδίων, Γιώργος Χατζηκουτσός.

Πράγματι η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες, προκειμένου να εντοπιστεί εκείνος, ο οποίος αρχικά διέρρευσε το βίντεο που είχε ως συνέπεια να χαθεί μια ζωή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.