Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και φέρνει πρόσκαιρα φαινόμενα, τα οποία θα περάσουν και από την Αττική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος την Τρίτη (15/2) και την Τετάρτη (16/2) με πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές, οι οποίες δεν θα δώσουν κάτι.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Τετάρτης προς το ξημέρωμα της Πέμπτης (17/2) θα εμφανιστούν βροχές από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά.

Έτσι, αναμένονται βροχές στο Λεκανοπέδιο, οι οποίες όμως θα έχουν σταματήσει μέσα στη διάρκεια της ημέρας, με την ηλιοφάνεια να επικρατεί.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, στο δελτίο καιρού:

Ο καιρός την Τρίτη

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει για τον καιρό της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου, πως θα είναι γενικά βελτιωμένος. Όμως θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Θεσσαλία από 1 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.