Εργασίες συντήρησης ξεκινούν ήμερα στον ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αφορούν:

  • Από το βράδυ της Δευτέρας 7 ή Τρίτης 8 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) από τις 21:00 έως τις 06:00 θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Κόμβου Τατοΐου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας, και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.
    Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να βγουν από τον κόμβο θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να βγουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας και μέσω του Αυτοκινητοδρόμου να οδηγούνται έως τον Κόμβο Τατοΐου.
  • Από το βράδυ της Τετάρτης 9 ή Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) από τις 21:00 έως τις 06:00 θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου Κόμβου Τατοΐου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας, και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον κόμβου Τατοΐου.
  • Από το βράδυ της Δευτέρας 14 ή Τρίτης 15 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) από τις 21:00 έως τις 06:00 θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του κόμβου Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ενημερώνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.
  • Από το βράδυ της Τετάρτης 16 ή Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών), από τις 21:00 έως τις 06:00 θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του κόμβου Τατοΐου, με ταυτόχρονο αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Πύρνας από όπου και θα μπορούν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο.