Διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μάκη Κατμερτζόγλου, τον οποίο η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε ως τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn βίντεό της, ο δικηγόρος της influencer, Απόστολος Λύτρας.

Ειδικότερα, ο κ. Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά της Ιωάννας Τούνη ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ότι χρηματίστηκε για να κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εμπλέκεται επιχειρηματίας που γνωρίζει το μοντέλο και ενεπλάκη και στη δική της υπόθεση.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη απάντησε ότι όσα ισχυρίζεται ο Μάκης Κατμερτζόγλου για το ότι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, δεν ευσταθούν.

«Ο συγκεκριμένος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο -αυτόν δηλαδή, που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη- καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει, λοιπόν; Ότι γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο που φαίνεται δηλαδή. Αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό, θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κυρία Τούνη, για να μην ξεχνιόμαστε» είπε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού, κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο» συνέχισε.

«Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί στην Ιωάννα Τούνη ότι είχε πρόσβαση στο βίντεο, όμως το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται λοιπόν, ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχτηκε ότι έχει το βίντεο» είπε για την εμπλοκή του επιχειρηματίας. «Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται. Σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αφού γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.