Από τον Ιούλιο του 2021, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης. Ο ηθοποιός περιμένει να ξεκινήσει η δίκη του στις 18 Μαρτίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα με την οικογένεια του να βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Τ-Live, τα χρέη του από δάνεια τα οποία είχε πάρει στο παρελθόν. Δάνεια επισκευαστικά για τα τρία ακίνητα που διαθέτει και ένα επιχειρηματικό δάνειο. Οι οφειλές του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ πως αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ και παραμένουν ανεξόφλητα.

Εξαιτίας των δανείων αυτών, κινδυνεύει να βγει στο «σφυρί» το ακίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη στο Βραχάτι. Πρόκειται για την εξοχική κατοικία της οικογένειας η οποία αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στις 19 Ιανουαρίου.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά καιρούς θέτει σε κίνδυνο και τα άλλα ακίνητα που έχει στην κατοχή του ο ηθοποιός. Το πατρικό του στην Ήπειρο, το εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό κατά καιρούς έχουν κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Το εξοχικό στο Βραχάτι το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα τον Κορινθιακό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου. Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.

Αντιδράσεις για την «εμφάνιση» του Πέτρου Φιλιππίδη στους «Απαράδεκτους»

Οι «Απαράδεκτοι» επέστρεψαν και κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές του Mega το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Κατά τη διάρκεια του εορταστικού επεισοδίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανίστηκε καθώς είχε κάνει guest στη θρυλική σειρά και οι χρήστες του twitter αντέδρασαν.