Επενδύοντας σ’ ένα καλό ποδήλατο, επενδύετε στην καλή σωματική σας υγεία, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην καλή σας διάθεση. 

Ένα αξιόπιστο και ασφαλές ποδήλατο σας προσφέρει την ελευθερία να πραγματοποιείτε βόλτες σε αγαπημένα σας σημεία με μηδενικό κόστος. Και αν χαλάσει;

Τότε μπορείτε απλά να αγοράσετε ανταλλακτικά ώστε να το επισκευάσετε αντί να αγοράσετε ένα καινούριο εξοικονομώντας χρήματα. 

Ώρα να αλλάξετε σέλα!

Αν η σέλα σας έχει φθαρεί τότε μάλλον αγαπάτε την ποδηλασία πολύ και χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας αρκετά συχνά. Στο BIKESTATION θα βρείτε ποικιλία από σέλες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και χρώματα για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας. Η City “Plush Elasto MF” με τεχνολογία O-Zone Base Cut επιτρέπει τη σωστή αναπνοή ενώ το ελαστομερές αντικραδασμικό υλικό προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή του αναβάτη. Ξεχωρίζει για τη memory-foam τεχνολογία που προσαρμόζεται κάθε φορά στην ανατομία του αναβάτη. 

Πόση ώρα κάνετε πετάλι;

Άλλο ένα σημείο του ποδηλάτου που φθείρεται καθώς αποτελεί βασικό του μηχανισμό είναι τα πετάλια. Μπορείτε να βρείτε πολλά οικονομικά ανταλλακτικά, ανάλογα και με τις απαιτήσεις σας, ώστε εύκολα και γρήγορα να επανέλθετε στις αγαπημένες σας διαδρομές. Τα πετάλια mountain από τη Force προσφέρονται σε διάφορα χρώματα ενώ μερικά διαθέτουν κλειστά ρουλεμάν και ενσωματωμένα αντανακλαστικά.

Τα φώτα τα ανάψατε;

Σας έχει τύχει να κάνετε ποδήλατο βράδυ και να έχετε ξεχάσει κλειστά τα φώτα; Μην αμελείτε τα φώτα ποδηλάτου σας καθώς έτσι γίνεστε ορατοί από οδηγούς αυτοκινήτων/μηχανών και πεζούς τις νυχτερινές ώρες. Το σετ Force DOT διαθέτει εμπρόσθιο φανάρι με διάρκεια από 2 έως 8 ώρες ενώ η φόρτιση πραγματοποιείται με καλώδιο USB. Έχει δύο λειτουργίες, μία σταθερή και μία παλλόμενη. Στο οπίσθιο φανάρι η διάρκεια της μπαταρίας ποικίλλει από 3-8 ώρες ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία ενώ σε αυτό η φόρτιση γίνεται με USB καλώδιο.

Υπάρχουν αξιόπιστες, εύκολες και οικονομικές λύσεις για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Στο BIKESTATION θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε ανταλλακτικά ποδηλάτου. Δείτε τα προϊόντα εδώ: Velo City Plush Elasto MF, Force πετάλια mountain bike, Force Σετ DOT