Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μια 20χρονη κοπέλα ανήμερα τα Χριστούγεννα σε άσχημη κατάσταση, με τη μητέρα της να καταγγέλλει ότι ήπιε ποτό – «μπόμπα», γεγονός πως όπως η ίδια υποστηρίζει υποστηρίζουν και οι γιατροί που την εξέτασαν.

Για την κατάσταση στην οποία ήταν η κοπέλα, μίλησε η μητέρα της στην εκπομπή T-Live του Alpha. «Ανήμερα τα Χριστούγεννα με πήρε τηλέφωνο από κινητό φίλου της, και μου λέει “πάω στο νοσοκομείο μαμά και δεν είμαι καλά”. Πήγα και την είδα και ήταν σε μια κατάσταση που πραγματικά μια μητέρα που βλέπει το παιδί της, γονατίζει, λυγίζει. Δεν είχε πιει το παιδί, δεν ήταν η ποσότητα, δεν ήταν η κατανάλωση αλκοόλ μου το επιβεβαίωσαν και οι γιατροί, ήταν ξεκάθαρα θέμα προβληματικής ποιότητας αλκοόλ. Είχε σπασμούς, πόναγε φρικτά έκανε εμετούς, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μου επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι το πιο πιθανό είναι να ήταν από νοθευμένο ποτό γιατί το παιδί έλεγε “μόλις ήπια το πρώτο ποτό”» περιγράφει η μητέρα της κοπέλας.

«Εγκληματικό αυτό που συμβαίνει»

Η μητέρα μάλιστα έκανε ανάρτηση για το περιστατικό, λέγοντας ότι είναι εγκληματικό να υπάρχουν νοθευμένα ποτά, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να της απαντά. «Το έκαναν ανάρτηση γιατί θεωρώ ότι είναι εγκληματικό αυτό που συμβαίνει, από την πλευρά των επιχειρηματιών που έχουν τα μαγαζιά, και μου απάντησε ο υπουργός Υγείας, μου έδωσε όλα του τα στοιχεία, μπορώ να πω ότι εξεπλάγην» είπε η μητέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ανάλογη καταγγελία, καθώς μια νεαρή Βρετανίδα, είχε καταγγείλει το 2019 ότι έμεινε τυφλή από νοθευμένο ποτό που ήπιε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Ζάκυνθο τον Αύγουστο του 2016.