Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που τον κατήγγειλε για διακίνηση βίντεο προσωπικών τους στιγμών με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της, περιέγραψε η δικηγόρος της Σταυρούλα Αντιγόνη Πριλή.

«Η κοπέλα περνάει πάρα πολύ δύσκολα, δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτή προς το καλύτερο, κάτι ουσιώδες για να είναι και εκείνη καλύτερα» αναφέρει η δικηγόρος μιλώντας στο Mega.

«Η κοπέλα προσπαθεί να απέχει, δεν έχει εμφανιστεί και παραμένει ανώνυμη καθώς το νόημα από όλη αυτή την δημοσιοποίηση δεν είναι η προβολή της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά η πράξη. Και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, να καταδικάσουμε τέτοιες πράξεις και να στοχεύσουμε εκεί όχι στον καταγγελλόμενο που είναι δημόσιο πρόσωπο» σημείωσε η δικηγόρος.

«Κάποια βίντεο κατέβηκαν με πρωτοβουλία δική της»

Απαντώντας στο ερώτημα για το αν έχουν κατέβει τα επίμαχα βίντεο η δικηγόρος ανέφερε πως «ό,τι έγινε, έγινε με πρωτοβουλία της κοπέλας και όχι του ίδιου, ό,τι κατέβηκε, κατέβηκε με πρωτοβουλία της εντολέας μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταθέτεις αίτημα στην πλατφόρμα, αναφέρει ότι έχουν ανέβει παράνομα τα βίντεο και μετά κατεβαίνουν».

Η δικηγόρος τόνισε ακόμα ότι δεν ειπώθηκε ποτέ από την κοπέλα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Ανέφερε ακόμα ότι υπήρξε μια αναβολή στην δίκη επειδή επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα ο καταγγελλόμενος.