Ο πατέρας Μεθόδιος, μοναχός της παλιάς Μονής Εσφιγμένου, είναι φανατικά εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Ανέφερε πως από «άνθρωποιθα γίνουμε ζόμπι» και υποστήριξε πως όλα όσα συμβαίνουν με την Covid-19 αποτελούν ένα παγκόσμιο σχέδιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού.

«Γίνεται μεταλλαγή του DNA και από άνθρωποι θα γίνουμε ζόμπι. Όπως το λέει η Αποκάλυψη, λέει δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Λέει ότι θα χαθεί το 1/3 της γης. Όλοι οι μεγάλοι γιατροί λένε ότι σε λίγο, σε έναν χρόνο, σε δύο, σε ενάμιση, αύριο, θα πεθαίνουμε”, λέει ο μοναχός, ο οποίος υποστήριξε δεν θα ευλογήσει τους εμβολιασμένους «αν κάνουν αυτό το πράγμα». Το βίντεο μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Μάλιστα, ο πατέρας Μεθόδιος εκτιμά πως θα ακολουθήσει «εμφύλιος πόλεμος» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού. «Τώρα τι έχουμε, δικτατορία ή δημοκρατία; Μας πάνε με μαθηματική ακρίβεια σε εμφύλιο πόλεμο, αυτή είναι η δική μας γνώμη. Γιατί βλέπεις τώρα τους εμβολιασμένους να επιτίθενται στους ανεμβολίαστους», τόνισε.

«Εδώ δεν πέθανε κανένας μοναχός, κανένας μέσα στο μοναστήρι. Πέθανε ένα γεροντάκι 97 ετών, ο άλλος 95, ο άλλος 85. Τους στείλαμε, όμως, έξω γιατί υπάρχουν ορισμένοι που λένε που λένε πως δεν δεχόμαστε την ιατρική βοήθεια. Στείλαμε και πέθαναν δύο. Ας πούμε πως η θεραπεία τους από τον κορονοϊό πήγαινε καλά, αλλά προσβλήθηκαν από ενδονοσοκομειακό βάκιλο», κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber