Για νόμους κατασταλτικούς εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος έκανε λόγο ο φυλακισμένος Νίκος Μαζιώτης αναφερόμενος στις φυλακές τύπου Γ΄.

Κάνοντας λόγο για επαναστατική προοπτική ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Δομοκού όπου και κρατείται, μέσα από τη ραδιοσυχνότητα του σταθμού «Στο Κόκκινο» που τελεί υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές τόνισε ότι «η μόνη λύση στην κρίση είναι η κοινωνική επανάσταση. Διαφέρουμε από το ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κόμμα υποτίθεται σοσιαλδημοκρατικό. Κάνει λάθος που θεωρεί ότι η κρίση είναι θέμα του καπιταλισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει γίνει νεοφιλελεύθερος. Νομίζει ότι πρέπει απλά να επανέλθει η παρέμβαση του κράτους στον καπιταλισμό. Πώς θα φορολογήσεις μία πολυεθνική που βγάζει τα χρήματά της έξω; Είναι πολύ πιο ρεαλιστικό να καταργήσεις όλο το σύστημα που έχει οδηγήσει σε χιλιάδες δολοφονίες μέσα από αυτοκτονίες».

«Το σύστημα έχει πεθάνει γιατί η υπερσυσσώρευση του κεφαλαίου απαιτούσε να καταργηθούν τα εθνικά σύνορα, ζούμε σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης» πρόσθεσε ο Νίκος Μαζιώτης.