Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία της Πάτρας εξαιτίας δύο γραμμάτων. Μια γυναίκα έβαλε στο στόχαστρο μια άλλη με σκοπό να της κάνει κακό και με δύο επιστολές γεμάτες μίσος αποφάσισε να της αποδείξει πως η απειλή της είναι πραγματική. Ωστόσο, ένα λάθος της μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία θεώρησε την υπόθεση πολύ σοβαρή και εκτίμησε πως απειλές της γυναίκας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, όταν πήραν τα δύο γράμματα στα χέρια τους. Σ’ αυτά διάβασαν για τις διαθέσεις της και ουκ ολίγους προσβλητικούς και επιθετικούς χαρακτηρισμούς καθώς τα γράμματα προορίζονταν ως «προειδοποίηση» προς τους γονείς της νεαρής κοπέλας.

Η αποστολέας, όμως, μπέρδεψε τα σπίτια αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, δεν ήξερε την ακριβή διεύθυνση της κοπέλας για την οποία τρέφει άσβεστο μίσος. Άφησε τα γράμματα στο γραμματοκιβώτιο διπλανού σπιτιού, το οποίο παρεμπιπτόντως, διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Ο γείτονας παρέδωσε τα γράμματα στους κανονικούς παραλήπτες, όπως επίσης και υλικό της κάμερας, σύμφωνα με το οποίο η αποστολέας έδρασε και τις δύο φορές χαράματα για να μην γίνει αντιληπτή.

Η υπόθεση, πλέον, έχει πάρει τον δρόμο της ποινικής διερεύνησης καθώς υπάρχουν βάσιμα επιχειρήματα πως η αποστολέας ήταν διατεθειμένη να κάνει κακό στη νεαρή γυναίκα, κάτι που καταγράφεται και στις επιστολές της. Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι γονείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι την έχουν αναγνωρίσει από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες. Οι λόγοι που η αποστολέας τρέφει μίσος για τη νεαρή γυναίκα δεν έχουν γίνει επί του παρόντος γνωστοί.