Εικοσάχρονη κατήγγειλε επιχειρηματία στον Βύρωνα στον οποίο πήγε για δουλειά και όπως υποστηρίζει την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο πατέρας της 20χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 για όσα έζησε η νεαρή κοπέλα.

«Η κόρη μου πήγε σε συνέντευξη για δουλειά και ο υποψήφιος εργοδότης της είπε πως πρέπει να δει το προσωπικό της γούστο στα ρούχα, για να δει αν θα πάρει την δουλειά και της είπε να φορέσει κάποια ρούχα. Φοράει κάποια στιγμή ένα παντελόνι, μέσα από το οποίο φαινόταν το εσώρουχο. Ο άνδρας, με τον οποίο η κόρη μου είχε αρχίσει να αισθάνεται ασφάλεια, της είπε ότι δεν είναι σωστό το εσώρουχο και θα πρέπει να αλλάξει εσώρουχο για να αναδειχθεί το ρούχο Πήγε η κόρη μου να αλλάξει και μόλις μπήκε στο δοκιμαστήριο, ενώ ήταν σχεδόν γυμνή ο κύριος μπήκε μέσα και άρχισε να την σφίγγει και να κάνει διάφορα άλλα που δεν μπορώ να τα πω. Μάλιστα, άρχισε να βγάζει και φωτογραφίες, λέγοντας της πως “έτσι θα βγάλουμε και περισσότερα λεφτά”».

Ο πατέρας της κοπέλας είπε πως όταν τον ενημέρωσε η κόρη του «πήγα έξω από το κατάστημα να δω ποιος είναι αυτός ο κύριος και μετά πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα να κάνω καταγγελία, αλλά μου είπαν ότι καθώς είναι ενήλικη θα έπρεπε να κάνει η ίδια την καταγγελία, όπως και έγινε».

Καπερνάρνος: Δεν γνωρίζουμε καμία κατηγορία

Καμία επίσημη ενημέρωση για τις καταγγελίες δεν έχει ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο. «Δεν γνωρίζουμε καμία κατηγορία, κανένα όργανο δεν τον έχει κλητεύσει. Είμαστε στην απόλυτη άγνοια, όσα μαθαίνουμε τα μαθαίνουμε από τις τηλεοράσεις. Δεν έχουμε γνώση καμίας καταγγελίας επισήμως» είπε στον Γιώργο Παπαπάδη.

Και συνέχισε: «Σέβομαι το γεγονός ότι υπάρχουν καταγγελίες. Δεν έχουμε πληροφορηθεί περί τίνος πρόκειται. Θα πρέπει να κλητευθεί κάποιος Έλληνας πολίτης που κατηγορείται για φερόμενα αδικήματα. Άλλο να κλητευτούμε για να δώσουμε εξηγήσεις και άλλο στον αέρα της εκπομπής σας».