Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, τα ξημερώματα της Τετάρτης έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ο τραγουδιστής, άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του, όπως ήταν η επιθυμία του. Συγκλονισμένη, η Βάνα Μπάρμπα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τον καλό της φίλο. Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο video clip «Έχω κλάψει».

«Ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Βάνα Μπάρμπα.

«Τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή την γυναίκα, την Σοφία. Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Ένα λαμπερό μυαλό, ένας μεγάλος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Βαθιά συγκινημένη, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε τέλος: «Αυτή η εποχή όμως καμιά φορά τους ανθρώπους αυτούς τους εξοβελίζει, τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους υποδεέστερους και πιο δεύτερους και τρίτους. Είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Θα ήθελα να μην πω τίποτα άλλο».