Στο γραφείο του Λέανδρου Ρακιντζή ο Ηλίας Ψινάκης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα


ΕΛΛΑΔΑ
14:14
26/02/2015
Στο γραφείο του Λέανδρου Ρακιντζή ο Ηλίας Ψινάκης
1
loading

Στο γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, έφτασε πριν από λίγο ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Διαπιστώσαμε καταχρήσεις και ζητάω πειθαρχικές ευθύνες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρακιντζής λίγο πριν φτάσει στο γραφείο του ο κ. Ψινάκης για να παραλάβει το πόρισμα για την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα.

«Ο κ. Ρακιντζής μας παρέδωσε την έκθεση ελέγχου. Είναι η πρώτη που ολοκληρώθηκε μετά τις καταγγελίες που έχει κάνει ο δήμαρχος, που αφορά ένα από τα κοιμητήρια της περιοχής, το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Λυκουρέζος.

«Από αυτή την έκθεση ελέγχου παραπέμπονται στην αποκεντρωμένη διοίκηση για πειθαρχικό έλεγχο οι αιρετοί υπάλληλοι και ταυτόχρονα διαβιβάζεται αυτή η έκθεση ελέγχου στον εισαγγελέα Αθηνών για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών βάσει του υλικού που έχει. Συνεπώς θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη», σημείωσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

    Λοιπόν, λοιπόν, έχω την γνώμη ότι αν στέλναμε στις Βρυξέλλες τον Ψινάκη και καλύτερο show θα έκανε (γνήσιο ακομπλεξάριστο) και συμπαθής θα γίνονταν και καλύτερο μνημόνιο θα πετύχαινει. Άσε δε που στην γκαρταρόμπα ο V δεν φτάνει τον Ψινάκη ούτε στο νυχάκι του. Άσε που ο Ψινάκης σε ότι κάνει είναι σοβαρός! P for Psinakis!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει