Η κακοκαιρία «Αθηνά» δείχνει τα δόντια της τις τελευταίες ώρες σε ένα μεγάλο τμήμα της Ελλάδας κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 8/10 τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν»:

α. Τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), από το μεσημέρι βαθμιαία τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

β. Την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Δυτικές και Βόρειες Κυκλάδες, με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.

Βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, θα εκδηλωθούν σήμερα στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Η περιοχή με 30άρια από Δευτέρα

Ωστόσο υπάρχει μια περιοχή στην οποία την ερχόμενη Δευτέρα ο καιρός θα θυμίζει καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η περιοχή στην οποία τα θερμόμετρα θα θυμίζουν καλοκαίρι την ερχόμενη Δευτέρα είναι η Κρήτη. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook «στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα! Κι ενώ και τη Δευτέρα πολύ άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Αντίθετα στα νότια νησιωτικά τμήματα και κυρίως στην Κρήτη, το καλοκαιράκι θα συνεχιστεί με μέγιστες θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Δευτέρας στη μεγαλόνησο, με τον καιρό να παραμένει σύμμαχος στους σεισμόπληκτους!» γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα! Κι ενώ και τη Δευτέρα πολύ άστατος καιρός αναμένεται…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, October 7, 2021