Για «αυστηρά προσωπική χρήση» κατείχε την ποσότητα ναρκωτικών με την οποία συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής το περασμένο Σάββατο, την ώρα που στο αυτοκίνητό του εντοπιζόταν μικροποσότητα κοκαΐνης, μετά από τυχαίο έλεγχο της ΟΠΚΕ, δήλωσε ο συνεργάτης του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο «MEGA Καλημέρα».

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ο συνεργάτης του κατείχε 3,6 γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών, διαψεύδοντας τις ποσότητες που ακούστηκαν. «Τελείως διαφορετικό ένας άνθρωπος να είναι ήπιος χρήστης από το να κατηγορείται ότι κατέχει μεγαλύτερη ποσότητα» ανέφερε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε πρόσφατα με τον τραγουδιστή, και όπως ανέφερε ο τελευταίος του παραδέχθηκε ότι «έκανε μια βλακεία» και πως «έκανε χρήση». «Δεν είναι άνθρωπος που θα θελήσει να κρυφτεί ή να πει ότι κάποιος του φύτεψε την ποσότητα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Θα είμαι ευτυχής αν διαπιστώσω ότι ο συνεργάτης μου κατάλαβε την βλακεία που κάνει και ότι αυτό που κάνει στον εαυτό του είναι λάθος. Να σταματήσει για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και ο ίδιος τη ζωή του από εδώ και πέρα» επισήμανε ο δημοσιογράφος, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα προφυλάκισης του τραγουδιστή.