Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλει μητέρα μιας 15χρονης μαθήτριας σε ΕΠΑΛ στο Κερατσίνι, η οποία υποστηρίζει ότι συμμαθήτρια της κόρης της την κούρεψε, ενώ το κορίτσι δεχόταν και απειλητικά μηνύματα στο κινητό της.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία μίλησε στο TLive στον Alpha, μια συμμαθήτριά της στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου πήρε ένα ψαλίδι, πήγε πίσω της και παρά τη θέλησή της, της έκοψε τα μαλλιά.

Η ίδια καταγγέλλει ότι η κόρη της δεχόταν απειλητικά μηνύματα, με ένα από αυτά να λέει «αύριο να πάρεις μαχαίρι μαζί σου θα σε σπάσουμε στο ξύλο, εγώ και ο… να προσέχεις» ήταν ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε η κοπέλα.

Οι απειλές του ενός αδελφού και η παρέμβαση της αστυνομίας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην εκπομπή τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της κοπέλας πήγαν στο σχολείο για να ζητήσουν τον λόγο από όσους την παρενοχλούν, ενώ ο ένας από αυτούς, σύμφωνα με καταγγελίες μαθητών, ο ένας απείλησε όσους την ενοχλούσαν.

Στο σχολείο παρενέβη η αστυνομία, ενώ οι καθηγητές φαίνεται πως προσπάθησαν να σταματήσουν τον αδερφό της κοπέλας. Πρόκειται για το τελευταίο περιστατικό που αφορά σε ΕΠΑΛ, μετά την ένταση που έχει προκληθεί τελευταία στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.