Ξηλώνονται ράγες σε γέφυρες στην Κοζάνη

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε το πρωί ο υφυπουργός Μεταφορών


ΕΛΛΑΔΑ
15:43
19/01/2015
Ξηλώνονται ράγες σε γέφυρες στην Κοζάνη
2
loading

Ξεκίνησε σήμερα το ξήλωμα των ραγών σε δύο γέφυρες του ΟΣΕ στην πόλη της Κοζάνης, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η κατεδάφισή τους λόγω επικινδυνότητας.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν, το πρωί, ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος, και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

«Το υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, συνεπές στην απόφασή του, σε συνεργασία με τον ΟΣΕ ξεκινάει την αποξήλωση των γραμμών. Το πρώτο βήμα γίνεται, το δεύτερο βήμα θα γίνει το αμέσως επόμενο καιρό» δήλωσε ο υφυπουργός.

«Σήμερα αποδεικνύεται ότι όταν η κοινωνία είναι σε ευθεία συνεννόηση με τους εκπροσώπους της, μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες που μας ταλαιπώρησαν και κυριολεκτικά σκότωσαν τα παιδιά μας και να προχωρήσουμε με ασφάλεια στο μέλλον» πρόσθεσε ο περιφερειάρχης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ionis

    Στη καταστροφη ειμαστε πρωτοι ομως. Μην μας πεις να φτιαξουμε μονο τιποτα

  2. avatar Lewis McLaren

    Και αυτοί συγγενείς του Μαυρογιλούρου; Κατακαημένη Ελλάδα και δύσμοιρε Ελληνικέ λαέ. Πως τα θυμούνται όμως όλοι την ίδια ακριβώς περίοδο; Λέτε να έχει σχέση με την εξαπάτηση του κοσμάκη και την αρπαγή της ψήφου;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει