Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον τραγουδιστή Mad Clip.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές ο οδηγός του μαύρου Audi R8 που φαίνεται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο να είναι δίπλα στην Porsche του τραγουδιστή λίγο πριν από το τροχαίο παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές και έδωσε την δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Όπως υποστήριξε δεν έχει την παραμικρή σχέση με το τροχαίο, απλά πέρασε δίπλα από το όχημα του τραγουδιστή, και χωρίς να δει καν ποιος είναι μέσα σε αυτό συνέχισε την πορεία του. Μετά το τέλος της συνομιλίας του με τους αστυνομικούς αφέθηκε ελεύθερος.

Νωρίτερα και η τροχαία είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα:  210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».