Οι διακοπές της κατέληξαν σε τραγωδία… Μια ελληνίδα διπλωματική υπάλληλος βρήκε τραγικό θάνατο στην Ταϊλάνδη, όπου βρισκόταν με την οικογένεια της για ολιγοήμερη ξεκούραση.

Η Αριστέα Λιάπη, διοικητική υπάλληλος στην ελληνική πρεσβεία της Μπανγκόκ, είχε μεταβεί στην Ταϊλάνδη και –σύμφωνα με πληροφορίες- θέλησε να δει και να φωτογραφήσει τον ποταμό Κβάι. Όπως αναφέρεται, η γυναίκα επέβαινε σε τρένο που περνούσε πάνω από τον ποταμό. Παρόλα αυτά, δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της.

«Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η γέφυρα που περνά πάνω από τον ποταμό Κβάι Γιάι βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από την πόλη Καντσαναμπούρι της Ταϊλάνδης.