Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία της Ηλιούπολης, για την υπόθεση της 19χρονης που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κάλεσμα συμμετοχής στην αποψινή διαδήλωση έχουν απευθύνει, μεταξύ άλλων, η η φεμινιστική συλλογικότητα «Witches Of The South» αλλά και η «Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης».

«Τα σώματα μας μας ανήκουν και δεν είναι περιουσία κανενός κυκλώματος κανενός», ανέφερε στο κάλεσμά της η πρώτη από τις δύο ομάδες, ενώ επεσήμανε πως «οι συνήγοροι αναφέρονται σε οργανωμένο κύκλωμα trafficking αφού η κοπέλα είχε ανέβει παρά τη θέληση της σε ιστότοπο (…)».

Η «Λέσχση» σημειώνει πως «έχει σημασία, για κάθε μια που ζει την έμφυλη βία στο πετσί της να φτιάξουμε κοινότητες αλληλεγγύης και αγώνα σε κάθε γειτονιά. Το κράτος, όχι μόνο δεν έχει δομές προστασίας σε κάθε δήμο, όπως θα όφειλε, αλλά τιμωρεί με τη στάση του όποια βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει. Η συλλογική μας δύναμη και η αλληλεγγύη των από κάτω είναι η μόνη μας προστασία. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ».

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr από το σημείο:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος