Λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο, Σάββατο 3 Ιουλίου, καθώς και περιορισμοί στάθμευσης από σήμερα (02/07). Αφορά τμήματα της οδού Εθνικής Αμύνης.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο 03/07/2021 από τις 11:00 έως τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Επιπροσθέτως λόγω των γυρισμάτων, από τις 21:00 σήμερα Παρασκευή 02/07/2021 έως και τις 20:00 του Σαββάτου 03/07/2021 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προκειμένου να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση.