Το γύρο του διαδικτύου έκανε η ενέργεια τελειόφοιτου μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ ο οποίος την Τετάρτη (2/6) το πρωί εισέβαλε κυριολεκτικά με το μηχανάκι του εντός του κτιρίου κάνοντας κούρσα μεταξύ συμμαθητών και καθηγητών.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, οι πρώτοι – οι συμμαθητές – τον επευφημούσαν και οι άλλοι – οι καθηγητές – τραβούσαν τα μαλλιά τους και έτρεχαν να τον σταματήσουν.

Μέσα σε αυτό το γενικό χαμό έγινε η αποχαιρετιστήρια φάρσα, ωστόσο στο τέλος έμεινε μόνος του ο νεαρός αναβάτης αντιμέτωπος με τις ευθύνες του, κάτι που τον έκανε να συνειδητοποιήσει το λάθος της πράξης του.

Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και το συμβούλιο των καθηγητών του σχολείου θα αποφασίσει για την τιμωρία του.

Ο νεαρός μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη επικοινώνησε και με το LamiaReport θέλοντας να εκφράσει την ειλικρινή του μεταμέλεια και το σεβασμό του προς τους καθηγητές, ζητώντας συγνώμη για την αψυχολόγητη πράξη του την οποία, όπως φαίνεται, έχει μετανιώσει.

Θυμηθείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.