Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το TEDx Academy, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο METAXA Honey, ένα προϊόν που ήρθε και θα κάνει… buzzz!

Το TedXAcademy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που λειτουργεί με μια ομάδα εθελοντών, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάζονται με ευρηματικό τρόπο θέματα νέας τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, πρωτοποριακά projects και start up επιχειρήσεις. Αυτή την δυναμική εκδήλωση επέλεξε το νέο, καινοτόμο ΜΕΤΑΧΑ Honey για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό.

Αμέσως μετά την εκδήλωση «ανέβηκε» στο Facebook ένα νέο application με τίτλο «Do The Buzz!». Μέσα από το application αυτό, το ΜΕΤΑΧΑ Honey δίνει την ευκαιρία στο κοινό να παρουσιάσει πρωτοποριακές ιδέες, που θα εμπνεύσουν και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Οι ιδέες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και αυτή που θα κάνει τον περισσότερο… «θόρυβο» θα κερδίσει έπαθλο 2.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει την υλοποίησή της. Επισκεφτείτε και εσείς το application https://www.facebook.com/metaxa/app_144428625680675 και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά… Buzzz!

To METAXA Honey βρίσκεται ήδη στα πιο ενημερωμένα μπαρ και σημεία πώλησης της πόλης. Με έμπνευση από το αγαπημένο ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων και μια δυνατή δόση ανθικού μελιού το ΜΕΤΑΧΑ Ηoney είναι ένα εξαιρετικά απαλό, πολύπλευρο ποτό που μπορείτε να απολαύσετε ιδανικά παγωμένο σε long drink, κοκτέιλ ή σφηνάκι.