Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου αναφέρεται ότι όταν άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι η 11χρονη το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία παρά το νεαρό της ηλικίας της και κάποιους από τους συμμαθητές της τους είχε ήδη αποχαιρετήσει.

Οι μαθητές σε όλες τις τάξεις ενημερώθηκαν από ψυχολόγο για τον θάνατο της Ιωάννας, ο οποίος μάλιστα, ζήτησε από τα παιδιά να γράψει το καθένα ξεχωριστά σε ένα χαρτί πως αισθάνεται από αυτήν την απώλεια. Οι συμμαθητές της άφησαν στο θρανίο της ζωγραφιές που έφτιαξαν οι ίδιοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσουν.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Απαρηγόρητος ο πατέρας, ήθελε να πηδήξει στο κενό

Εν τω μεταξύ ο 49χρονος πατέρας του κοριτσιού βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 11χρονη. Απαρηγόρητος έμεινε πολλή ώρα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ιωάννα, ενώ με το ζόρι τον κράτησε ο φίλος που τον συνόδευε για να μην πέσει, καθώς ήθελε να πηδήξει στο κενό. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε, ήθελε να νιώσει όπως το κοριτσάκι του, η λεμονιά του, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της 11χρονης στον στενό του κύκλο και σε συγγενείς του, στο σημείο που έπεσε η Ιωάννα θέλει να φτιάξει ένα εικονοστάσι στην μνήμη της.