Νύχτα κόλασης είναι η αποψινή για το Σχίνο Κορινθίας καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης μαίνεται ανεξέλεγκτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα εκκενώθηκαν οι οικισμοί Σχίνος και Αγία Σωτήρα ενώ πριν από λίγη ώρα το ίδιο έγινε και με τους αντίστοιχους σε Βαμβακιές και Μαυρολίμνη. Κάτοικοι της περιοχής λένε πως η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή Μαυρολίμνη, έχοντας διανύσει μια απόσταση περίπου επτά χιλιομέτρων!

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών που επικαλείται το loutrakiblog.gr καίγονται σπίτια στον οικισμό Μπαφάνι, αν και η επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική κάνει λόγο για υλικές ζημιές σε μια κατοικίας. 

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται: στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 28 οχήματα, τρία πεζοπόρα τμήματα και μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες.

Παράλληλα, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου ο υπαρχηγός του Σώματος, ο αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν για να κατασβεστεί η δασική πυρκαγιά.

Τέλος, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο Σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.