Άφαντος παραμένει ο γιατρός του οίκου ευγηρίας στα Χανιά, σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες για δεκάδες θανάτους τροφίμων του μέσα σε ένα χρόνο.

Ο γιατρός της δομής αναφέρθηκε και κατηγορήθηκε από την πρώτη στιγμή, από την πλευρά των καταγγελλόντων, ότι υπέγραφε τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των τροφίμων με την αιτιολογία της ανακοπής καρδιάς. Αυτό το αμφισβητεί η πλευρά που κίνησε τη διαδικασία για να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού θεωρεί ότι άλλοι λόγοι οδήγησαν στον θάνατο κάποιους τροφίμους, αναφέρει το flashnews.gr.

Προκαλεί βέβαια προβληματισμό που ο γιατρός αυτός – το όνομα του οποίου έχει γίνει γνωστό στην κοινωνία των Χανίων – παραμένει, από την πρώτη κιόλας ημέρα που έγινε γνωστή αυτή η ιστορία, άφαντος, τη στιγμή μάλιστα που γύρω από το όνομα του δημιουργούνται σκιές.

Σε συνεχείς κλήσεις μάλιστα και από το flashnews για να απαντήσει σε εύλογα ερωτήματα (καθώς δεν είναι κατηγορούμενος αλλά εμπλεκόμενος στην υπόθεση) δεν έχει καταστεί εφικτό να υπάρξει καμία είδους επικοινωνία.