Στη μεταβίβαση ακινήτου μίας εκ των τροφίμων του γηροκομείου, όπου κατηγορείται για δεκάδες θανάτους, αναφέρεται συγγενής της Χανιώτισσας.

Μιλώντας στο zarpanews.gr υποστηρίζει πως έμαθε ότι το ακίνητο ανήκε σε κάποιους, όταν είδε, περνώντας απ’ έξω, να γίνονται κάποιες εργασίες στο οίκημα. «Στο σπίτι είχα δει ότι είχε 30 λίρες χρυσές και κοσμήματα. Είχε και σπίτι και χωράφια, ήταν ιδιότροπη, ό,τι είχε το ήξερε αυτή και η ψυχή της […] Να σπάσει το απόστημα» είπε.

Ο νομικός της σύμβουλος υποστήριξε στο zarpanews.gr ότι η μεταβίβαση έγινε από πληρεξούσιο, καθώς η ιδιοκτήτρια, η τρόφιμος του ιδρύματος δηλαδή, φέρεται να έπασχε από άνοια. Πρόκειται για άλλη περίπτωση και όχι εκείνη για την οποία έδωσε εξηγήσεις ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του γηροκομείου αρνείται κάθε εμπλοκή στην όλη υπόθεση, με τον νομικό της σύμβουλο, Νίκο Ρουσσόπουλο να έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει δεκάδες μάρτυρες, ενώ προανήγγειλε μηνύσεις εναντίον εργαζόμενων που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.