H Coca-Cola ανέλαβε την υποστήριξη του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων «Cyclopolis» του δήμου Αμαρουσίου, δίνοντας την ευκαιρία για μετακινήσεις με τα δημοτικά ποδήλατα σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης του Αμαρουσίου.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2014 μπορούν όλοι, χωρίς κόστος τις δύο πρώτες ώρες και με 0,50 λεπτά για τα επόμενα μισάωρα, να απολαμβάνουν τα οφέλη από την τακτική χρήση του ποδηλάτου, αφού σε συνεργασία με το δήμο και τη Cyclopolis συμφωνήθηκε οι συνδρομές να είναι για όλους δωρεάν. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να μετακινείται γρήγορα και άνετα με αυτό το αγαπημένο και εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης.

Η έναρξη της συνεργασίας συνέπεσε με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που φέτος διεξάγεται το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Coca-Cola με το μήνυμα «Άλλαξε στάση, μπες στη δράση!», που σαν στόχο θα έχει την ενημέρωση του κοινού γύρω από τα οφέλη της ένταξης της άσκησης και της ισορροπημένης διατροφής στην καθημερινότητα.

Η Coca-Cola είναι μια εταιρεία που χρόνια τώρα επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην προώθηση ενός ισορροπημένου και δραστήριου τρόπου ζωής.

 Ενδεικτικό παράδειγμα αυτής της στάσης, είναι το γεγονός πως κάθε χρόνο η εταιρεία διοργανώνει τη δική της εβδομάδα κίνησης, με όνομα «Move Week», κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι οι εργαζόμενοι του συστήματος της Coca-Cola συμμετέχουν σε μια δράση που σχετίζεται με την κίνηση, αλλά και την κοινωνική προσφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το σύστημα Cyclopolis και τις δωρεάν μετακινήσεις, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα.