Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι από το απόγευμα της Παρασκευής (16/4) προκειμένου να αποτραπεί ο συνωστισμός ανθρώπων που παρατηρείται στο σημείο καθημερινά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στην πλατεία έχει παραταχθεί η νεοσύστατη ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, με τις χαρακτηριστικές μπλε μπλούζες, που μαζί με άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, πραγματοποιούν ελέγχους και «φουρούν» το σημείο για την αποφυγή «κορονοπάρτι». Οι έλεγχοι της αστυνομίας από το απόγευμα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού είναι εντατικοί.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο είχε διοργανωθεί στην πλατεία πάρτι με Dj και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα των συνωστισμό εκατοντάδων ανθρώπων. Οι έλεγχοι γίνονται προληπτικά και είναι πιο εντατικοί στο σημείο, καθώς ο συνωστισμός του κόσμου στην πλατεία καθημερινά προκαλεί «πονοκέφαλο» στις αρχές.

Δείτε φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.