Τον θυμόνται κάθε μέρα και ιδίως τώρα που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις στη μνήμη του. Ο λόγος για τους φίλους του Παύλου Φύσσα.

«Φτιάχτηκε για να είναι ήρωας… Υποστήριξε τις ιδέες του μέχρι θανάτου», τονίζει ένας από αυτούς, ο οποίος είναι και μέλος της ομάδας που διοργανώνει τις εκδηλώσεις μνήμης ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού.

Θέλουν να διατηρήσουν ζωντανό το μήνυμα του, οι στενοί φίλοι και οι οικογένεια του με τις αυριανές εκδηλώσεις στο Κερατσίνι, αλλά και με τη συναυλία της Παρασκευής στο Σύνταγμα. «Θα μαζέψουμε λεφτά για να κάνουμε ένα χώρο πολύ-πολιτισμικό, με μία συναυλία», λέει ο επιστήθιος φίλος του μιλώντας για τα σχέδια του φίλου του.

«Ο Παύλος έκατσε να συζητήσει με τους ασυζήτητους και έχασε τη ζωή του απ’ αυτό… Το θέμα είναι να μην ξεχνάμε», τόνισε το «Θηρίο».

Απ’ την άλλη, η μητέρα του Μάγδα εξήγησε ότι «ήταν πιστός στην ελευθερία» και ζήτησε να σεβαστούν όλοι τη μνήμη του μετατρέποντας τις σε ένα μήνυμα ειρήνης κατά όσων αφαίρεσαν τη ζωή του παιδιού της».

Δείτε το βίντεο του Alpha: